مقاله قهوه

مقاله قهوه » معرفی 10 دستگاه برتر اسپرسوساز در سال 2020، توسط کارشناسان تجهیزات آشپزخانه

معرفی 10 دستگاه برتر اسپرسوساز در سال 2020، توسط کارشناسان تجهیزات آشپزخانه

معرفی 10 دستگاه برتر اسپرسوساز در سال 2020، توسط کارشناسان تجهیزات آشپزخانه

اگر به دنبال راهی هستید که کمتر به کافی‌شاپ‌های شهر سر بزنید، بهترین دستگاه‌های اسپرسوساز به شما کمک می‌کنند به راحتی در آشپزخانه‌ی خودتان، کافئین موردنیاز روزانه‌تان را دریافت کنید. البته خرید یک دستگاه اسپرسوساز می‌تواند یک جور سرمایه‌گذاری باشد؛ به خصوص اگر بخواهید دستگاهی با تمام امکانات جانبی بخرید. بنابراین، لازم است ویژگی‌هایی را که متناسب با نیازتان هستند درنظر بگیرید.

برای یافتن بهترین دستگاه اسپرسوساز خانگی، مجموعه‌ای از دستگاه‌های فوق‌اتوماتیک، اتوماتیک،‌ نیمه‌اتوماتیک،‌ و دستگاه‌های کپسولی،‌ در آزمایشگاه تجهیزات و تکنولوژی آشپزخانه ‌ی موسسه‌ی گود هاوس‌کیپینگ، آزمایش شده و از بین آن‌ها، دستگاه‌های با برند‌های معروف، پرفروش‌ترین‌ها و دستگاه‌های دارای ویژگی‌های منحصربه‌فرد انتخاب شدند. برخی از این دستگاه‌ها دارای کف‌ساز شیر بودند و برخی دیگر این امکان را نداشتند. ما هر یک از این دستگاه‌ها را بر اساس سهولت استفاده، مدت‌زمان لازم برای دم کردن، غلظت و طعم قهوه‌، و میزان صدا در هنگام کار کردن ارزیابی کردیم. دستگا‌های موردپسند ما دستگاه‌های فوق‌اتوماتیک و اتوماتیک بودند که روش راه‌اندازی ساده‌ای داشتند، استفاده از آن‌ها راحت بود،‌ و نیازی به راهنما نداشتند ( البته بعضی از دستگاه‌ها هم راهنماهای بسیار ساده‌ای داشتند). همچنین،‌ در این ارزیابی، دستگاه‌هایی را ترجیح دادیم که سریع گرم می‌شدند و نیاز به زمان زیادی نداشتند. بهترین دستگاه‌ها اسپرسویی داغ، خوش‌طعم، یکدست، و بدون حباب درست می‌کردند. در کل، از نظر ما، این دستگاه‌ها بهترین اسپرسوسازهایی هستند که در سال 2020 می‌توان خرید:

 

بهترین دستگاه اسپرسوساز (از دید کلی): اسپرسوساز آمریکایی برویل-نسپرسو مدل ورتو پلاس

بهترین دستگاه اسپرسوساز با ارزش خرید بالا: اسپرسوساز کپرسو مدل آلتیما پرو

بهترین دستگاه اسپرسوساز کامپکت: اسپرسوساز برویل مدل بامبینو پلاس

بهترین دستگاه اسپرسوساز کپسولی کامپکت: اسپرسوساز آمریکایی برویل-نسپرسو مدل اسنزا مینی

بهترین دستگاه اسپرسوساز اتوماتیک: اسپرسوساز دلونگی مدل La Specialista

بهترین دستگاه اسپرسوساز با قابلیت شخصی‌سازی: اسپرسوساز برویل مدل باریستا پرو

بهترین دستگاه اسپرسوساز دارای سیستم کف ساز: اسپرسوساز نسپرسو مدل لاتیسیما وان با کف‌ساز دلونگی

بهترین دستگاه اسپرسوساز از نظر سهولت استفاده: اسپرسوساز و کاپوچینوساز فوق‌اتوماتیک کروپس

بهترین دستگاه اسپرسوساز برای مبتدی ها: قهوه‌ساز K-Cafe کیوریگ

بهترین دستگاه اسپرسوساز چندمنظوره: قهوه‌ساز مسترکافی مدل Occasions

دستگاه اسپرسوساز چگونه کار می‌کند؟

در ابتدا، لازم است تفاوت بین قهوه‌ی معمولی و اسپرسو را بدانید. در آمریکا،‌ معمولا از قهوه‌سازهای دریپ استفاده می‌کنند. این قهوه‌سازها با نفوذ آب داغ (با دمای تقریبی 200 فارنهایت معادل 93 درجه سانتیگراد) به داخل دانه‌های قهوه که به سایز متوسط خرد شده‌اند، یک لیوان قهوه‌ی داغ برای شما آماده می‌کنند. بر اساس گزارش انجمن قهوه تخصصی آمریکا، تقریبا شش تا هشت دقیقه زمان لازم است تا یک فنجان قهوه با کیفیت عالی دم بکشد و بیشترین میزان طعم از دانه‌‌های قهوه استخراج ‌شود.

اسپرسو نیز، بر اساس گفته‌ی انیستیتو ملی اسپرسوی ایتالیا، به همین شیوه درست می‌شود با این تفاوت که آب خیلی کمتر،‌ دانه‌های کوچک‌تر، و حداقل 9 واحد فشار نیاز دارد و در مدت زمان کمتر از 30 ثانیه دم می‌کشد. محصول نهایی نیز غلیظ‌تر، خامه‌ای‌تر، و خوش‌طمع‌تر از قهوه‌ی دریپ است. درحالی‌که تنها یک شات اسپرسو معمولا 88/0 اونس اندازه‌گیری می‌شود، با این حال هر اونس مایع اسپرسو کافئین بیشتری نسبت به قهوه دریپ دارد (طبق گفته‌ی شرکت نسپرسو،‌ 375 تا 520 میلی‌گرم در هر 7.6 اونس فنجان اسپرسو، در مقایسه با 95 تا 165 میلی‌گرم هر 7.6 اونس فنجان قهوه).

چند روش برای درست کردن اسپرسو وجود دارد. گرچه می‌توان بدون دستگاه نیز اسپرسو درست کرد (اتفاقا ما اسپرسوساز دستی بیالتی را به شدت می‌پسندیم)، اما طبق گفته‌ی انیستیتو ملی اسپرسوی ایتالیا، اسپرسویی که روی اجاق آماده می‌شود، کیفیت یک اسپرسوی واقعی را ندارد؛ زیرا فشار کافی بر آن وارد نمی‌شود. دستگاه‌های اسپرسوساز انواع مختلفی دارند. برخی از آن‌ها دستی‌اند، در حالی که بعضی دیگر نیمه‌اتوماتیک، اتوماتیک، فوق‌اتوماتیک و یا دستگاه‌های قهوه‌پاد تمام اتوماتیک هستند.

چگونه اسپرسوساز مناسب خودمان را پیدا کنیم؟

دستگاه‌های دستی نیازمند دانه‌های قهوه‌ی ریزخردشده هستند که توسط یک کوبه ( تمپر ) در پرتافیلتر کوبیده و فشرده شوند. سپس فیلتر به سرگروپ وصل می‌شود و از یک اهرم دستی برای هدایت آب به داخل دانه‌های قهوه استفاده می‌شود. این روش بیشرین امکان شخصی‌سازی را داشته و به طور قطع می‌توان گفت سخت‌ترین روش است.

دستگاه‌های نیمه‌اتوماتیک از لحاظ آماده‌سازی، مشابه دستگاه‌های دستی هستند به این تفاوت که به جای اهرم، دکمه دارند. اندازه‌ی اسپرسو یا قهوه نیز در این دستگاه‌ها قابل تنظیم است.

چگونه کیفیت سِرو قهوه را در کافی شاپمان بهبود بخشیم

دستگاه‌های اتوماتیک نیز برای دم کردن اسپرسو به جای اهرم از دکمه استفاده می‌کنند. اندازه‌ی اسپرسو یا قهوه نیز به صورت اتوماتیک قابل تنظیم و اغلب قابل برنامه‌ریزی است. این دستگاه‌ها در مقایسه با دستگاه‌های دستی یا نیمه‌اتوماتیک،‌ قهوه‌ي غلیظ‌تری درست می‌کنند.

دستگاه‌های فوق‌اتوماتیک یک پله بالاتر از دستگاه‌های اتوماتیک قرار دارند و علاوه بر میزان قهوه‌ی قابل‌تنظیم، قابلیت آسیاب‌کردن قهوه، اندازه‌گرفتن دانه‌های قهوه و اغلب فشردن دانه‌های قهوه را دارند.

دستگاه‌های کپسولی از کپسول یا پد قهوه که با قهوه‌ی از پیش اندازه‌گیری‌شده پر شده‌اند، برای درست کردن اسپرسو یا سایر نوشیدنی‌های قهوه استفاده می‌کنند و قهوه‌هایی با بیشترین میزان غلظت را درست می‌کنند.

در ادامه، درمورد مدل‌های موردعلاقه‌ي ما بیشتر بخوانید. در انتهای این مقاله نیز توصیه‌هایی آمده است که برای استفاده از دستگاه اسپرسوساز به شما کمک می‌کنند.

 

 

ورتوپلاس (برویل-نسپرسوی آمریکا)

بهترین دستگاه اسپرسوساز (از دید کلی)

دستگاه قهوه ساز نسپرسو مدل ورتوپلاس

دستگاه قهوه ساز نسپرسو مدل ورتوپلاس

اولین مزیت نسپرسو ورتو پلاس، سهولت استفاده از آن است. درپوش دستگاه تنها با لمس یک اهرم باز و بسته می‌شود، و تنها با لمس یک دکمه می‌توانید دم کردن را شروع کنید. همچنین لازم نیست نگران این باشید که تصادفا از پد اشتباهی استفاده کنید: دستگاه کپسولی از سیستم خاصی برای تشخیص بارکد روی کپسول استفاده کرده و سپس آن را دقیقا به همان صورتی که باید، دم می‌کند. می‌توانید از بین پنج نوع نوشیدنی مختلف شامل اسپرسو، اسپرسو دبل، گرن لونگو، ماگ، و آلتو (بهترین گزینه برای ماگ‌های سفری) انتخاب کنید. در آزمایش‌های ما،‌ قهوه‌های بدست آمده از این دستگاه، داغ، و با یک حلقه خامه‌ دور فنجان بودند که باعث می‌شد فنجان قهوه ظاهر زیبایی داشته باشد. نکته مثبت دیگری که این دستگاه دارد محل قرارگیری مخزن آب آن است که می‌تواند جابه‌جا شود تا دستگاه به راحتی بتواند روی پیشخوان‌های کوچک هم قرار بگیرد. مزیت دیگری که این دستگاه دارد این است که اگر پد‌های مصرف شده را به شرکت سازنده بازگردانید، آن‌ها را بازیافت می‌کند. مورد آخر اینکه، قیمت بسیار خوبی دارد.

آلتیما پرو (کپرسو)

بهترین دستگاه اسپرسوساز با بالاترین ارزش خرید

آلتیما پرو (کپرسو)

آلتیما پرو (کپرسو)

وقتی صحبت از دستگاه‌های اسپرسوساز سنتی به میان می‌آید، این محصول از لحاظ قیمت بهترین گزینه است. استفاده از آن بسیار راحت است و اسپرسویی یکدست با کرمایی عالی درست می‌کند که با یکی از گران‌ترین دستگاه‌های اتوماتیک که ما آزمایش کردیم، قابل مقایسه است. دارای دکمه‌های اسپرسو دبل، آب داغ و بخار است (که برای بخار دادن شیر و فوم‌گیری با نازل بخار جانبی استفاده می‌شود). همچنین قابلیت تنظیم برای دم کردن اسپرسویی بزرگتر یا کوچکتر از اندازه‌ي پیش‌فرض 1.5 اونس معادل 45 میلی‌لیتر را نیز دارد (هرچه‌قدر سایز فنجان اسپرسو بزرگتر باید، طعم ملایم‌تری خواهد داشت و برعکس).

منحصربفردترین ویژگی این دستگاه در زیر درپوش آن پنهان است – یک نگهدارنده برای پیمانه‌ی اندازه‌گیری قهوه و فیلترهای قهوه‌ی اضافی. در حالی که مخزن آب، در مقایسه با سایر دستگاه‌های اسپرسوساز کوچک است، اما با این حال ما این را یک مزیت می‌دانیم؛ زیرا باعث می‌شود آب آن را زود به زود عوض کنید و درنتیجه اسپرسوی تازه‌تر و مطبوع‌تری داشته باشید.

بامبینو پلاس (برویل)

بهترین دستگاه اسپرسوساز کامپکت

بامبینو پلاس (برویل)

بامبینو پلاس (برویل)

اسپرسوساز برویل، مدل بامبینو پلاس، یک دستگاه اتوماتیک عالی برای کسانی است که می‌خواهند درست کردن اسپرسوی سنتی را تجربه کنند. این دستگاه دارای دو بسکت فیلتر (فیلتر سبدی) دوجداره برای دانه‌های قهوه‌ي از پیش آسیاب‌شده، یک ابزار تمیزکننده، یک تمپر و یک پارچ شیر برای استفاده در کنار نازل بخار است. گزینه‌هایی که این اسپرسوساز برای انتخاب به شما می‌دهد شامل اسپرسو تک، اسپرسو دبل، شیر بخاردیده،‌ شیر فوم‌دار یا خیلی فوم‌دار می‌باشند. در آزمایش‌هایی که ما انجام دادیم، اسپرسوهای درست شده با این دستگاه غلیظ و با کرمای اندازه و مناسب بودند.

اسنزا مینی (بهترین دستگاه اسپرسوساز کپسولی کامپکت)

 

دستگاه قهوه ساز اسنزا مینی

دستگاه قهوه ساز اسنزا مینی

دستگاه‌های زیادی را نمی‌توانید پیدا کنید که با سایز کوچک و قدرت این اسپرسوساز کپسولی رقابت کنند: این دستگاه با 19 واحد فشار، یک اسپرسوی خوب، قوی و خوش‌طعم با کرمایی خامه‌ای می‌سازد. می‌توانید از بین گزینه‌های اسپرسو یا لانگو، با اضافه‌کردن یا حذف پایه‌ی دریپ برای یک فنجان بزرگتر انتخاب کنید. مخزن آب آن در نگاه اول کوچک به نظر می‌رسد، اما می‌توانید زود به زود آن را دوباره پر کنید و در نتیجه اسپرسوهای مطبوع‌تر و تازه تری داشته باشید.

کالیتا ویو Kalita Wave: داستان و راهنمای دم کردن

 

قهوه‌ساز K-Cafe (کیوریگ)

بهترین دستگاه اسپرسوساز برای مبتدی‌ها

قهوه‌ساز K-Cafe (کیوریگ)

قهوه‌ساز K-Cafe (کیوریگ)

اگر به دنبال مدل پیشرفته‌ای از برند کیوریگ، هستید، یک هدیه‌ی ویژه، و یا گزینه‌ای که به راحتی شیر را فوم‌گیری کند، به جز قهوه‌ساز K-Cafe کیوریگ، به مدل دیگری فکر نکنید. امکان درست کردن چهار سایز مختلف قهوه، (6 اونس، 8 اونس، 10 اونس و 12 اونس)، به اضافه‌ی یک گزینه‌ی «قهوه‌ی قوی» باعث می‌شود از نوشیدنی K-cup مورد علاقه خودتان لذت ببرید. همچنین می‌توانید یک کپسول اسپرسوی K-cup بوداده را داخل دستگاه قرار دهید و و گزینه‌ی «یک شات» اسپرسو را انتخاب کنید تا یک فنجان اسپرسوی عالی داشته باشید.

با اینکه K-cup بوداده معمولا به همراه کرما سرو نمی‌شود، اما وجود یک فوم‌ساز که داخل دستگاه کار گذاشته شده است، این امکان را به شما می‌دهد که به سرعت و به راحتی شیر را برای کاپوچینو (شیر کمتر) و لاته (شیر بیشتر) فوم‌گیری‌کنید؛ به علاوه، یک گزینه‌ي «سرد» نیز وجود دارد که اگر بخواهید می‌توانید با انتخاب آن از نوشیدنی سرد خود لذت ببرید. در آزمایش‌های ما، این دستگاه از لحاظ زمان پیش‌از گرم‌شدن، زمان دم کشیدن، دمای قهوه، و میزان صدای دستگاه در حین کار کردن بسیار اصولی بود.

اسپرسوساز La Specialista (دلونگی)

بهترین دستگاه اسپرسوساز اتوماتیک

اسپرسوساز La Specialista (دلونگی)

اسپرسوساز La Specialista (دلونگی)

این اسپرسوساز اتوماتیک یک فنجان اسپرسوی عالی تحویل می‌دهد؛ به علاوه، استفاده از آن راحت و بر اساس ترجیح شما قابل تنظیم است. می‌توانید از بین شش سایز مختلف برای آسیاب کردن دانه‌های قهوه انتخاب کنید (ریز برای اسپرسوی دارک، درشت برای قهوه). همچنین می‌توانید انتخاب کنید اسپرسوی تک داشته باشید، اسپرسو دبل، آمریکانو، یا قهوه. برای درست کردن چای نیز می‌توانید با این دستگاه آب جوش آماده کنید.

مدل La Specialista دارای یک مکانیزم فشرده‌سازی توکار است که کمک می‌کند دانه‌های قهوه به خوبی فشرده شوند، و یک اندازه‌گیر فشار دارد که می‌توانید میزان فشار را با آن بسنجید تا مطمئن شوید قهوه‌ی با کیفیتی خواهید داشت. همچنین دارای یک نازل بخار قابل تنظیم است که می‌توان از آن برای شیر فلت (بهترین گزینه برای لته) یا شیر فوم‌دار (بهترین گزینه برای کاپوچینو) استفاده کرد. نتیجه‌ی آزمایش ما روی این دستگاه،‌ اسپرسویی قوی و خوش‌طعم، با کرمایی نازک و ابریشمی بود. این دستگاه یک ناک باکس هم دارد که می‌توانید به صورت مجزا خریداری کنید که زمان‌هایی که پشت سر هم اسپرسو درست می‌کنید بسیار به کارتان می‌آید.

 

باریستا پرو (برویل)

بهترین دستگاه اسپرسوساز با قابلیت شخصی‌سازی

اگر در مورد قهوه‌ای که می‌نوشید بسیار خاص‌پسند هستید، این اسپرسوساز اتوماتیک مناسب شماست. باریستا پرو امکان انتخاب از بین 30 سایز مختلف برای آسیاب کردن قهوه و پنج دمای مختلف را به شما می‌دهد. نازل بخار این دستگاه بسیار ساده و ابتدایی است، بنابراین می‌توانید شیر را دقیقا به همان شکلی که می‌خواهید فوم دهید. همچنین دارای چهار فیلتر سبدی است: دو فیلر برای قهوه از پیش آسیاب شده و دو فیلتر برای قهوه‌های دانه درسته. توصیه‌ي ما به شما این است که گزینه‌های مختلف در بخش تنظیمات دستگاه را امتحان کنید؛ بهتر است برای درست کردن اسپرسویی عالی، با تنظیمات پیش فرض شروع کنید.

باریستا پرو (برویل)

باریستا پرو (برویل)

دستگاه اسپرسوساز و کاپوچینوساز فوق اتوماتیک (کروپس)

دستگاهی با آسان‌ترین روش استفاده

krups قهوه ساز تمام اتوماتیک

krups قهوه ساز تمام اتوماتیک

تنظیم و استفاده از این اسپرسوساز فوق اتوماتیک بسیار راحت است. تنها کافیست دکمه‌ی «on» روی دستگاه را بفشارید. بعد از آن، کارهایی که باید بکنید به صورت قدم به قدم روی نمایشگر نشان داده می‌شود. در طی آزمایش روی این دستگاه، ما توانستیم زمان، تاریخ، و میزان سختی آب را به راحتی تنظیم کنیم. دکمه‌ها کاملا واضح بودند و نمایشگر ما را در هر مرحله، از گرم کردن اولیه‌ی دستگاه تا دم کردن اسپرسو و تمیز کردن دستگاه راهنمایی کرد. اصلا لازم نبود حدس بزنیم که مرحله‌ی بعد چه کاری باید انجام دهیم، زیرا همه‌ي توضیحات به وضوح بر روی نمایشگر قابل مشاهده بود.

می‌توانید از بین پنج سایز مختلف (اسپرسو، قهوه لانگ، ریسترتو،‌ دوپیو یا آمریکانو)، سه گزینه‌ با شیر (کاپوچینو، ماکیاتو، یا فوم شیر)‌، یک شات اضافه، قهوه دارک، و سه دمای مختلف آب برای سه نوع مختلف چای (سبز، سیاه، و گیاهی) انتخاب کنید. ظرف شیر به راحتی به خروجی دستگاه وصل می‌شود، به طوری‌که به اندازه لیوان‌هایی با ارتفاع‌های مختلف قابل تنظیم است تا از پاشیدن قهوه جلوگیری شود.

نسکافه چیست و خواص نسکافه

یکی از منحصربفردترین ویژگی‌های این دستگاه: می‌توانید یک زمان «بیداری» برای روزهای خاص تنظیم کنید ـ در این حالت دیگر لزومی نخواهد داشت که 1ونیم دقیقه برای گرم شدن دستگاه منتظر بمانید و می‌توانید هر زمان که بیدار شدید از نوشیدنی داغ خود لذت ببرید.

اسپرسوساز لاتیسیما وان با کف‌ساز دلونگی (نسپرسو)

بهترین دستگاه اسپرسوساز دارای سیستم کف ساز

دستگاه قهوه ساز Lattissima Touch جدید (سفید)

دستگاه قهوه ساز Lattissima Touch جدید (سفید)

با داشتن این مدل از اسپرسوساز لاتیسیما دیگر دغدغه‌ی فوم‌دهی شیر را نداشته باشید. این دستگاه در عین اینکه با استفاده از روش مطمئن دم کردن و کپسول‌های نسپرسو[35]،‌ نوشیدنی خوش‌طعمی درست می‌کند، به طور اتوماتیک شیر را نیز برایتان فوم‌دهی می‌کند. می‌توانید با اضافه‌کردن شیر به ظرف و فشردن دکمه‌ی فوم‌دهی شیر، از بین گزینه‌های کاپوچینو یا لاته ماکیاتو یکی را انتخاب کنید. مدل گرن لاتیسیما هم به همین شکل عمل می‌کند، اما با این تفاوت که تنها با فشردن یک دکمه، امکان انتخاب از بین نه مدل مختلف نوشیدنی را به شما می‌دهد. همچنین می‌توانید از بین سه سایز مختلف اسپرسو (ریسترتو، ‌اسپرسو،‌ یا لانگو)‌ و شش گزینه مختلف با شیر (کاپوچینو، فلت وایت، لاته ماکیاتو، کافه لاته، فوم داغ، یا شیر داغ) یکی را انتخاب کنید.

البته، این را هم در نظر داشته باشید که، گرچه با این دستگاه نیازی به اندازه‌گیری مقدار شیر برای هر نوع نوشیدنی ندارید، اما طی آزمایش‌های ما بر روی این دستگاه، متوجه شدیم نوشیدنی‌های شیری درست شده با این دستگاه همیشه هم غلیظ و یکپارچه نبودند. به علاوه،‌ گرچه استفاده از ظرف شیر این دستگاه آسان است، اما کمی سخت تمیز می‌شود؛ مخصوصا اگر فراموش کنید باقیمانده نوشیدنی را بلافاصله داخل یخچال بگذارید.

قهوه‌ساز مسترکافی مدل Occasions

بهترین اسپرسوساز چندمنظوره

قهوه‌ساز مسترکافی مدل Occasions

قهوه‌ساز مسترکافی مدل Occasions

قهوه‌ساز چندمنظوره‌ی مستر کافی همه این کارها را انجام می‌دهد. این دستگاه می‌تواند اسپرسو، نوشیدنی‌های K-cup، یا یک لیوان حرارتی پر قهوه درست کند. همچنین دارای یک نازل بخار برای فوم‌گیری است. استفاده از کنترل پنل این دستگاه بسیار ساده است، و قطعات جانبی آن بعد از یکی دو بار استفاده به راحتی قابل اتصال و جداشدن خواهند بود. طی آزمایشی که ما روی این قهوه‌ساز اتوماتیک انجام دادیم، کرمایی که به دست آمد خیلی خوب بود، نوشیدنی K-cup به خوبی دم کشیده بود، و قهوه نیز داغ، قوی و خوش‌طعم بود. لیوان حرارتی قهوه را به مدت چندین ساعت داغ نگه داشت! وقتی روز بعد دمای آن را چک کردیم، هنوز بیش از 100 درجه فارنهایت (38 درجه سانتیگراد) بود!

نکات مهم در تهیه‌ی اسپرسو

  • آماده‌سازی دستگاه را فراموش نکنید. تمام دستگاه‌های اسپرسوساز، پیش از استفاده برای بار اول، یا اگر برای بیش از یک ماه از آن‌ها استفاده نشده باشد، لازم است 3 بار با آب تمیز (بدون قهوه) کار کنند تا اگر گردوخاک یا هر ذره‌ی دیگری داخلشان باشد، کاملا تمیز شوند.

  • برای داشتن قهوه‌ای تازه و خوش‌طعم، از آب فیلترشده استفاده کنید. برخی از دستگاه‌های اتوماتیک و فوق‌اتوماتیک دارای یک نوار سختی آب هستند که به شما امکان تست سختی آب را می‌دهند. آب خیلی سخت نباید استفاده شود زیرا باعث جرم بستن دستگاه می‌شود.

  • برای داشتن بیشترین طعم، از دانه‌های قهوه بوداده استفاده کنید و آن‌ها را درست قبل از دم کردن آسیاب کنید. هرچه‌قدر دانه‌های قهوه ریزتر باشند،‌ قهوه طعم بیشتری خواهد داشت. در بعضی از دستگاه‌های اسپرسوساز لازم است پیش از دم کردن قهوه، به منظور گردم کردن دستگاه، یک فنجان آب خالی بریزید تا داغ شود.

  • برای فوم‌گیری، توصیه می‌شود از شیر رقیق استفاده کنید؛ زیرا سبک بوده و بهتر کف می‌کند. اگر می‌خواهید کف خامه‌ای‌تری داشته باشید از شیر 2٪ چربی یا شیر پرچرب استفاده کنید. از شیرهای جایگزین مثل شیر جو دوسر یا شیر بادام نیز می‌توان برای کف‌سازی استفاده کرد اما به اندازه‌ی شیر معمولی کف نمی‌کنند.

  • زمانی که با استفاده از نازل بخار فوم‌گیری می‌کنید، داخل فنجان یا پیچر تا جایی شیر بریزید که حداقل  آن را بگیرد. همزمان که فنجان یا پیچر در حال پرشدن است، نازل بخار را با زاویه کمی به سمت بالا بگیرید تا شیر را گرم کند، تا زمانی که احساس کنید بدنه‌ي فنجان گرم شده است. سپس فنجان را به آرامی پایین بیاورید تا نوک لوله با سطح شیر مماس شود و حباب تشکیل دهد. شیر کمتر با فوم بیشتر برای کاپوچینو و شیر بیشتر با فوم کمتر برای لاته استفاده می‌شود. برای جلوگیری از جرم بستن نازل بخار،‌ همیشه بعد از فوم‌گیری آن را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه
حساب کاربری من
وبلاگ
0 محصول سبد خرید